Suszone Na Słońcu Pomidory Karczoch Przyciski
Suszone na słońcu pomidory Karczoch Przyciski jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, pomidorów rzymskich, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Każdy pomidor pokroić na pół i ostrożnie usunąć nasiona.
Pomidory wrzucić do miski, wymieszać z balsamicznym winegretem, doprawić solą i pieprzem.
Umieść pomidory pokrojone bokiem na blasze i piecz przez 3 godziny.
Przełożyć pomidory na talerz do ostygnięcia. (Pomidory można zrobić z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce przez 2 dni.)
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Włóż karczochy do miski i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Odstawić na 5 minut. Karczochy opłukać zimną wodą i osuszyć. Przyciąć DNA tak, że będą siedzieć płasko i zorganizować na blasze do pieczenia. Top każdy karczoch z pół pieczonego pomidora, kulka mozzarella, i łyżeczka pesto.
Włożyć do piekarnika i piec około 5 minut.