Sum Poppers Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania
Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 302 kalorie, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny sos do zanurzania, filety z suma, przyprawę cajun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum Poppers Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania, Jalapeno poppers with spicy green Mole sauce, oraz Pikantny Sum Z Sosem Tatarskim Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; ubić razem jajko i mleko. Pogłębić kawałki sumy w mieszaninie mąki i zanurzyć w mieszaninie jaj. Pogłębianie w bułce tartej.
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala na dużej patelni; ciepło do 37
Smażyć kawałki suma, partiami, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z pikantnym sosem do maczania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.