Sum Czerniejący

Sum Czerniejący
Blackened Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę w proszku, oliwę z oliwek, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest super. Podobne przepisy to Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Filety posmarować pozostałą oliwą z oliwek. Rub filety z mieszanką przypraw i dodać do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż filety płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Smażona kukurydza i pomidory koktajlowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
KukurydzaKukurydza

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn