Stosy Ogórkowo-Hummusowe

Stosy Ogórkowo-Hummusowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj stosów ogórkowo-Hummusowych. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 26 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz pod ręką ogórek, ser feta, pieczony hummus z pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Śródziemnomorskie Stosy Hummusu, Pikantne Stosy Ogórków, oraz Stosy Ogórków Z Owocami Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając palców widelca, zdobądź ogórek wzdłuż ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
2
Ogórek pokroić w 26 (1/4 cala) plastry. Osuszyć ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Łyżka czubata łyżeczka Hummusu na każdym plasterku ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
4
Posypać serem feta; wierzch z plasterkiem oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
OliwkiOliwki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia1
Magazyn