Stek Tony ' ego

Stek Tony ' ego
Stek Tony ' ego to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 255 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z limonki, sos sojowy, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z flanki Tony ' ego, Negronis Tony ' ego, oraz Groch Tony ' ego Mantuano, bekon i Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz szalotki i następne 7 składników w dużej zamykanej plastikowej torbie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj stek; uszczelnij worek, wyciskając nadmiar powietrza. Zamień stek w płaszcz. Przechowywać w lodówce przez noc, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Zbuduj średnio gorący ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć stek z worka; wytrzeć nadmiar marynaty. Obie strony lekko doprawić solą. Grilluj stek, aż dobrze rumiane, o 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn