Staromodna Fasola Szparagowa

Staromodna Fasola Szparagowa
Staromodna fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jeśli masz cebulę, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 10 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z zieloną fasolką, czerwoną papryką i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolkę szparagową. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub aż fasola są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
4
Fasolę odsączyć i przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać masło i ocet; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MasłoMasło
6
Podawać na gorąco.
7
* Odkryliśmy 2 świetne źródła online dla specjalności bekon: Schaller i Weber z www.germandeli.com oraz www.nodinesmokehouse.com. regularny boczek jest również opcją, ale przyczynia się do łagodniejszego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn