Staromodna Fasola Szparagowa
Staromodna fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jeśli masz cebulę, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 10 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z zieloną fasolką, czerwoną papryką i solą.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolkę szparagową. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub aż fasola są bardzo miękkie.
Fasolę odsączyć i przełożyć do miski.
Dodać masło i ocet; dobrze wymieszać.
* Odkryliśmy 2 świetne źródła online dla specjalności bekon: Schaller i Weber z www.germandeli.com oraz www.nodinesmokehouse.com. regularny boczek jest również opcją, ale przyczynia się do łagodniejszego smaku.