Squash z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj squasha z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać liści tymianku, błyskawiczny brązowy ryż, bezmięsne śniadanie kiełbasa paszteciki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Nadzienie z ryżu, kiełbasy, jabłek i orzechów pekan, Farsz Do Kiełbas I Dyni, oraz Farsz do kiełbas z koprem włoskim i pieczonym kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona. W 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, miejsce połówki squasha, wyciąć stronę w dół. Pokrowiec z folią do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 9 do 11 minut lub do squash jest przetargu widłowego.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać groszek, wodę, tymianek i sól do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać.
Odstawić pod przykryciem 5 minut lub do wchłonięcia płynu.
Ciepła 8-calowa patelnia nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki z kiełbasą; gotować 5 do 6 minut lub aż lekko rumiane i dokładnie ogrzane, rozbijając paszteciki na 1/2-calowe kawałki, gdy rozmrażają.
Mieszankę ryżu puch widelcem; wymieszać kiełbasę i ser. Łyżka mieszanki ryżu na połówki squasha.