Sos żurawinowy Mary Schmidt
Sos żurawinowy Mary Schmidt może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 480 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Mieszanka żurawiny, Sok żurawinowo-malinowy, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos Koktajlowy Bloody Mary, Sos Koktajlowy Bloody Mary, oraz Sos Koktajlowy Bloody Mary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do rondla wlać sok żurawinowo-malinowy.
Dodaj żurawinę, syrop klonowy i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, aż żurawina pop, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać posiekane orzechy włoskie.
Ostudzić przez 30 minut, a następnie zeskrobać do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.