SOS Jeżynowo-Malinowy
SOS jeżynowo-malinowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, sok z cytryny, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj SOS Jeżynowo-Malinowy Z Miodem, Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, oraz Ciasto Jeżynowo-Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać syrop cukrowy, jeżyny, maliny i sok z cytryny w blenderze. Pulsuj 3 razy lub aż jagody zostaną posiekane. Kryj się i wyluzuj.
Uwaga: pozostały sos Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Podawać na niskotłuszczowych lodach lub naleśnikach.