Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego)

Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego)
Przepis Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego) może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 214 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 158 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rosół z kurczaka, ziemniaki, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami), Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote), oraz Zupa kukurydziano-kokosowa (Sopa de Chocolo y Coco) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku umieścić bulion z kurczaka, ziemniaki, kminek i hogao. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotować, aż ziemniaki są przetargu widłowego. Około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZiemniakZiemniak
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać kawałki arepy i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 4 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Dodać świeżą kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn