Sola Pacyficzna z kaparami i szczypiorkiem
Gotowana podeszwa Pacyficzna z kaparami i szczypiorkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz filety, szczypiorek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pacyficzna Podeszwa Z Pomarańczami I Orzechami Pekan, Pan-Pieczone Pacific Rockfish Ze Świeżymi Pomidorami, Kaparami I Czosnkiem, oraz Filet z podeszwy z kaparami i zielonym pieprzem.
Instrukcje
Rozgrzać wino na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać podeszwę, skropić olejem i doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Posypać kapary na górze i gotować, pokryte, aż po prostu gotowane przez, nieprzezroczyste, i zaczyna płatków, o 4 protokół.
Posypać szczypiorkiem. Podzielić na poszczególne talerze, łyżką wina i sosem kaparowym na górze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.