Soczewica Przyprawiona Na Ciepło
Ciepła przyprawiona soczewica jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mielony imbir, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciepła Soczewica Z Winegretem, Ciepła soczewica z winegretem musztardowym, oraz Ciepła Sałatka Jagnięca Z Burakami I Soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść soczewicę w dużym rondlu i przykryj wodą do 2 cali nad soczewicą. Cebula w całości z goździkami.
Dodaj nabijane cebulę, liście laurowe i skórkę na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż soczewica są po prostu przetargu.
Dobrze spuścić. Wyrzucić cebulę, liście laurowe i skórkę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną czerwoną cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pomidora i kolejnych 6 składników (przez czosnek); gotować 2 minuty. Wymieszać w soczewicy, kolendra, i pietruszka; gotować 2 protokół. Wymieszać z sokiem, solą i czarnym pieprzem.
Podawać na ciepło z cytrynowymi klinami.