Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową
Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.81 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Jeśli masz bazylii, cytryny, grouper filety, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Karkówka pieczona w piecu z salsą pomidorowo-Kaparową, Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową, oraz Grillowany Lucjan z sosem kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników i pokruszony czerwony pieprz, w razie potrzeby; odstawić.
Umieść snapper na patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową; pokryć folią w sprayu do gotowania.
Posypać papryką; zalać sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut.
Top snapper z mieszaniną pomidorów; piec 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Posypać natką pietruszki i podawać z cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.