Smażone szparagi z groszku śnieżnego

Smażone szparagi z groszku śnieżnego
Stir-Fry ze szparagami śnieżnymi to bezglutenowy i wegetariański dodatek do dań zawierających lakto ovo. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 124 kalorie, 4 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,75 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i kup włócznie szparagów, groszek śnieżny, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 28%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Przepis na smażoną cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego, Krewetki z groszkiem cukrowym lub groszkiem cukrowym Stir Fry i Snow Pea Stir Fry.

Instrukcje

1
Na małej patelni smaż szparagi i groszek na maśle i oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj imbir i proszek czosnkowy; smaż 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Połącz sos sojowy i wodę; wmieszać na patelnię. Gotuj przez 1-2 minuty lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn