Smażone szparagi z groszku śnieżnego
Stir-Fry ze szparagami śnieżnymi to bezglutenowy i wegetariański dodatek do dań zawierających lakto ovo. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 124 kalorie, 4 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,75 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i kup włócznie szparagów, groszek śnieżny, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 28%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Przepis na smażoną cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego, Krewetki z groszkiem cukrowym lub groszkiem cukrowym Stir Fry i Snow Pea Stir Fry.
Instrukcje
Na małej patelni smaż szparagi i groszek na maśle i oleju przez 2 minuty.
Dodaj imbir i proszek czosnkowy; smaż 1 minutę dłużej.
Połącz sos sojowy i wodę; wmieszać na patelnię. Gotuj przez 1-2 minuty lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.