Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj granatową żurawinę. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, miód, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Granat Jabłko Żurawina Smak, Smak Żurawiny, Granatu I Cytryny Meyer, oraz Pokrojona pierś z indyka Chipotle z granatem żurawina smak i Polenta.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz żurawinę, pomarańczę, cukier i miód. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy jagody pękną i mieszanina zgęstnieje. Dodaj pestki granatu; gotuj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Granatu
żurawina
Jagody
Pomarańczowy
Miód
Cukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać orzechy włoskie i skórkę pomarańczową.