Skórka Maślana
Skórka maślana jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako skorupa i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, żółtka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, Ciasto Z Octem I Masłem, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub misce połącz mąkę z cukrem.
Dodać masło, pokroić na małe kawałki; wirować (lub pocierać palcami), aż uformują się drobne okruchy.
Dodać żółtko; wirować (lub mieszać widelcem), aż ciasto się połączy.
Mocno docisnąć ciasto na dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowaną obręczą.
Piec w piekarniku 300 do bladego złota, 25 do 30 minut; ostudzić. W przypadku wyprzedzania, owinąć hermetycznie i odstawić w temperaturze pokojowej do 1 dnia lub zamrozić, aby przechowywać dłużej. Odwilż rozpakowana.