Muszle makaronu z ciecierzycą i rukolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1660 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka rukoli, oregano, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Skorupki Makaronu Z Ciecierzycą, Koprem Włoskim, Pomidorami I Prosciutto, Sałatka z makaronu z jajkiem, burakami i rukolą, oraz Muszle z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i ricottą.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać ocet, czosnek, sól, kilka pęknięć czarnego pieprzu, tymianek, oregano i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dodać garść rukoli posypać parmezanem i wymieszać. Kontynuuj ten proces, aż wszystkie rukola i większość parmezanu została dodana. Rukola lekko zwiędnie z powodu ciepłego makaronu. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem. Podziel makaron między cztery duże miseczki i posypać pozostałym tartym parmezanem. Ten makaron jest świetny ciepły, ale działa również w temperaturze pokojowej.