Skinny Patelnia Lasagne

Skinny Patelnia Lasagne
Przepis Skinny patelnia lasagne może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron mini-lasagne, paprykę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skinny Lasagna, Skinny Vegan Lasagne, oraz Skinny Veggie Lasagne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn