Shimeji Mushroom Laab
Shimeji Mushroom Laab może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka płatków pieprzu, drobno posiekane liście culantro, brązowe grzyby shimeji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Laab (Północna Tajska Pikantna Sałatka Wołowa), Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, oraz Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, umieść grzyby w sitku o drobnej siatce i zanurz we wrzącej wodzie na 15 sekund. Podnieś, wstrząśnij nadmiarem wilgoci i przenieś do dużej miski do mieszania. Powtarzaj, aż wszystkie grzyby zostaną zblanszowane.
Dodaj szalotki, 1 łyżka sosu rybnego i 1 łyżka soku z limonki. Spróbuj, aby zobaczyć, czy potrzeba więcej sosu rybnego i/lub soku z limonki. Sałatka powinna być głównie kwaśna.
Dodaj czerwoną paprykę do smaku.
Dodaj tostowany ryż w proszku i posiekaną culantro.