Sernik Z Konfiturą Truskawkową
Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Sernik z truskawkami może być znakomitym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Z Nadzieniem Truskawkowym, Sztuczny makaron z domową konfiturą morelową z pyłkiem kopru włoskiego i werbeną cytrynową #FennelFriday, oraz Sernik Z Nadzieniem Truskawkowym Bez Pieczenia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Okruchy wymieszać, 3 łyżki. cukier i masło; wcisnąć mocno na dno patelni.
Beat twarogu i 3/4 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Dodać wanilię; dobrze wymieszać.
Piec 50 do 55 minut lub do środka jest prawie ustawiony. (
Piec 45 do 50 minut lub do środka jest prawie ustawiony, Jeśli za pomocą ciemnego nonstick springform patelni.) Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Wierzch z konfitury tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.