Sernik solony karmelowo-czekoladowy
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać stout piwo, wanilia, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z masłem Whiskey i solonym karmelem, Sernik Czekoladowy Solony Karmel, oraz Sernik Solony Karmelowy Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. W średniej misce, wymieszać składniki skórki; rezerwy 1 łyżka okruchy do dekoracji. Naciśnij pozostałe okruchy na dole i 2 cale w górę strony nieoczyszczonej 10-calowej patelni springform. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. Przechowywać w lodówce podczas napełniania.
W dużej misce, beat twarogu i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, 1 na raz, aż dobrze wymieszane, skrobanie miski po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę; dobrze ubić.
Dodaj pozostałe składniki napełniania; ubić, aż będzie gładka.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 60 do 70 minut lub do momentu, aż brzegi zostaną ustawione; środek sernika będzie miękki. (Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię w połowie pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika podczas pieczenia.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Ostrożnie Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi sprężyny. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
W rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier i 2 łyżki piwa stout.
Podgrzać do wrzenia; gotować i mieszać około 1 minuty lub aż cukier się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki śmietany ubijającej; powrócić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Fajne 10 minut.
Aby służyć, Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni springform; ostrożnie usuń folię i stronę patelni.
Sernik pokroić w plasterki.
SOS skropić plastrami, posypać solą.
Dekoruj zastrzeżone okruchy. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.