Ser Cranberry ripple-babeczki
Cranberry ripple cheese-cupcakes to przystawka, która służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz herbatniki trawienne, mąkę, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cranberry Ripple Cake, All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting, oraz Babeczki Żurawinowe.
Instrukcje
Najpierw zrób marszczyć, wkładając żurawinę i cukier puder do płytkiej patelni i gotując na średnim ogniu przez 10 minut, aż jagody zapadną się w gęsty i lepki SOS. Wyłączyć ogień i pozostawić do ostygnięcia.
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Wyłożyć 12-otworkową puszkę na muffinki z 12 pudełkami na muffinki. Biszkopty zmiażdżyć w plastikowej torbie lub zmiażdżyć w robocie kuchennym, a następnie wymieszać z roztopionym masłem. Dziel między pudełkami na muffinki i dociśnij palcami. W osobnej misce wymieszaj miękki ser z mąką, cukrem i ekstraktem waniliowym, a następnie stopniowo ubijaj jajka i żółtko, aż będzie gładkie. Marszczyć mieszankę jagodową przez ser, uważając, aby nie przesadzić. Łyżka mix do przypadków i wygładzić szczyty z tyłu łyżki.
Piec 30 min, pozostawić do ostygnięcia, następnie schłodzić w lodówce aż do całkowitego wystygnięcia.
Aby służyć, obrać skrzynki z ciast, jeśli chcesz, a następnie odkurzyć cukrem pudrem.
Podawać na miłym daniu, aby każdy mógł sobie pomóc.