Scotch Eggs
Scotch Eggs może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 728 kalorii, 27g białka, oraz 61g tłuszczu każdy. Za $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1496 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, mielony pieprz, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 80%. Spróbuj Scotch Eggs, Scotch Eggs, oraz Scotch Eggs dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj kiełbasę wieprzową i sos Worcestershire.
Połącz mąkę, sól i pieprz; wymieszaj z kiełbasą.
Podziel kiełbasę na cztery równe części. Uformuj każdą część wokół jednego z jajek ugotowanych na twardo, tocząc się między dłońmi, aby uformować.
Umieść ubite jajko i bułkę tartą w osobnych naczyniach. Zanurz kulki w jajku, a następnie obtocz bułkę tartą, aż się pokryją. Strząśnij nadmiar.
Rozgrzej olej w dużym rondlu lub frytkownicy do 365 stopni F (180 stopni C) lub do momentu, gdy kostka chleba wrzucona do oleju stanie się brązowa w ciągu 1 minuty. Ostrożnie opuść jajka do gorącego oleju. Smażyć przez 5 minut lub do głębokiego złotego koloru.