Schab Nadziewany Owocami
Schab nadziewany owocami zajmuje około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3204 kalorii, 414g białka, oraz 76g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Za 23,83 zł za porcję, ten przepis okładki 73% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę pomarańczową, sól i mielony pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 92%. Schab nadziewany owocami i orzechami włoskimi, Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami, oraz Schab z nadzieniem z suszonych owoców i kasztanów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W misce wymieszaj suszone śliwki, morele, imbir, skórkę pomarańczową, 1/2 łyżeczki kminku i cynamon; dopraw solą i czarnym pieprzem.
Otwórz pieczeń wieprzową i nadziewanie łyżką na środku; złóż mięso na farszu i zawiąż bezpiecznie w kilku miejscach sznurkiem kuchennym. Ustaw pieczeń na ruszcie na brytfannie.
Połącz brązowy cukier, mąkę, ocet jabłkowy, 1 łyżeczkę kminku i proszek musztardowy w pastę; rozprowadź mieszankę brązowego cukru na pieczeni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż termometr do mięsa włożony do środka farszu odczyta 160 stopni F( 70 stopni C), około 1 1/2 godziny.
Przenieś pieczeń na półmisek i namiot z folią aluminiową podczas robienia sosu.
Odtłuścić tłuszcz z brytfanny i przenieść odtłuszczone krople do małego rondla.
Wlać 1/2 szklanki wody do brytfanny i zeskrobać i rozpuścić zarumienione kawałki jedzenia w wodzie; wlać do rondla z sokami z patelni. Doprowadź soki z patelni do wrzenia na średnim ogniu. Rozpuść skrobię kukurydzianą w 1 łyżce wody w małej misce i wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej w sokach z patelni, cały czas mieszając, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Odcedź sos do sosu.
Podawać sos z pieczeniem.