Sałatka z trzech owoców morza z bazylią parmezanem Vinaigrette

Sałatka z trzech owoców morza z bazylią parmezanem Vinaigrette
Sałatka z trzech owoców morza z bazylią parmezanem Vinaigrette to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 1249 kalorii, 91g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $9.69 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka trójkolorowego makaronu rotini, pieprz, tuńczyk albacore i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekane miseczki z ricottą z kurczakiem i parmezanem oraz Sałatka Zielona mieszana z pomidorowo-bazyliowym winegretem, Gorąca Sałatka Z Owoców Morza Z Sherry Vinaigrette, oraz Sałatka z owoców morza z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować vinaigrette, tuż przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2
Umieść cytryny w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej, aż olejki eteryczne w skórze zostaną uwolnione. Ponieważ będą one gorące z kuchenki mikrofalowej, musisz je odstawić na krótko, aż ostygną na tyle, aby sobie poradzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać ocet do blendera, włączyć, a następnie wycisnąć 1 sok z miksowanych cytryn. Pozostawiając uruchomiony blender, dodawać po jednym na raz przez otwór do podawania: czosnek, musztarda, szczypiorek, bazylia, parmezan i pieprz i miksować na gładką masę. Utrzymując pracę blendera, dodaj olej przez otwór podający w wolnym strumieniu. Odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W dużej misce połączyć fasolę, ciecierzyca, fasola szparagowa, karczoch serca, i czarne oliwki. Ubierz się z wystarczającą ilością vinaigrette dobrze płaszcz, a następnie delikatnie złożyć makaron, przegrzebki, krewetki, tuńczyk, groszek i pomidory winogronowe. Smak i dostosować opatrunek w razie potrzeby. Nie czuj się zmuszony do używania całego opatrunku. Chcesz tyle, aby uzupełnić składniki sałatki bez przezwyciężania ich smaków. (Zawsze możesz podać sos z boku lub dodać więcej do sałatki, jeśli chcesz. Makaron wchłonie część vinaigrette.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
VinaigretteVinaigrette
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Przenieś do misek do serwowania lub podawaj w stylu rodzinnym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dekoruj gałązkami bazylii i ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku454Orzechy dowolne (posiekane)karczochy serca, ćwiartkikarczochy serca, ćwiartki12gałązki bazylii, do dekoracjigałązki bazylii, do dekoracji454Orzechy dowolne (posiekane)przegrzebki zatokowe, gotowane na parze, aż będą nieprzejrzyste i pozostawione do ostygnięciaprzegrzebki zatokowe, gotowane na parze, aż będą nieprzejrzyste i pozostawione do ostygnięcia454Orzechy dowolne (posiekane)oliwki czarne bez pestek, osuszoneoliwki czarne bez pestek, osuszone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz510Orzechy dowolne (posiekane)tuńczyk albacore, odsączony i rozdzielony na kawałkituńczyk albacore, odsączony i rozdzielony na kawałki454Orzechy dowolne (posiekane)ciecierzyca (fasola garbanzo)ciecierzyca (fasola garbanzo)3(zima)posiekany szczypiorekposiekany szczypiorek11 funt cukinii,Musztarda DijonMusztarda Dijon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 zapakowanej szklanki świeżych liści bazylii, posiekanych1/2 zapakowanej szklanki świeżych liści bazylii, posiekanych454Orzechy dowolne (posiekane)świeża fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na długości 1 cala, i gotowana na parze, aż będzie miękka i ostygnieświeża fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na długości 1 cala, i gotowana na parze, aż będzie miękka i ostygnie227Orzechy dowolne (posiekane)groch świeży mrożony, blanszowany, odsączony i schłodzonygroch świeży mrożony, blanszowany, odsączony i schłodzony3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1kufelpomidory winogronowe, połówkipomidory winogronowe, połówki2świeże cytrynyświeże cytryny5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty parmezantarty parmezan6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOgolony parmezan, do dekoracjiOgolony parmezan, do dekoracji454Orzechy dowolne (posiekane)ciemnoczerwona fasolaciemnoczerwona fasola510Orzechy dowolne (posiekane)krewetki skalne, osuszonekrewetki skalne, osuszone454Orzechy dowolne (posiekane)trójkolorowy makaron rotini, gotowany do al dente i pozostawiony do ostygnięciatrójkolorowy makaron rotini, gotowany do al dente i pozostawiony do ostygnięcia
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn