Sałatka z pieczonych buraków z rukolą, soczewicą, Sopressatą i Taleggio
Sałatka z pieczonych buraków z rukolą, soczewicą, Sopressatan i Taleggio może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu balsamicznego, prażonych buraków, sera taleggio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków, awokado i rukoli, Taleggio Tartines z winogronami, rukolą i sałatką z czerwonej cebuli, oraz Sałatka z buraków i rukoli.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania wrzucić buraki, soczewicę, rukolę z oliwą z oliwek i octem balsamicznym i doprawić do smaku. Sałatkę podzielić na 4 talerze. Podziel sopressata wokół podstawy każdej sałatki. Podziel ser na każdy z czterech kawałków tostów i umieść na środku każdej sałatki i natychmiast podawaj.