Bezglutenowy Bekon Ser Przystawki Kwadraty

Bezglutenowy Bekon Ser Przystawki Kwadraty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe boczek ser przystawki kwadraty spróbować. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szczypiorek i serek cebulowy spread, kawałki prawdziwego boczku, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Przystawka Bezglutenowa: Boczek Z Kurczaka Z Miodem, Bezglutenowy Bekon Z Porów I Quiche Z Czterema Serami, oraz Płatki owsiane z dyni (wegańskie, bezglutenowe, bez oleju) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. podziel ciasto na pół. Zagniataj każdą połowę, aż zmiękną i nie będą już kruche. Spłaszczyć każdy w rundzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 rundę pomiędzy 2 arkuszami pergaminu do gotowania lub woskowanego papieru.
3
Zwiń na 10-calowy kwadrat. Ostrożnie odklej górną kartkę papieru. Za pomocą noża do pizzy lub noża pokrój ciasto na 25 (2-calowych) kwadratów. Wymień papier; ostrożnie obróć ciasto i usuń drugą kartkę papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
NóżNóż
4
Umieść kwadraty na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 8 do 11 minut lub aż złoty kolor na brzegach. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać krem serowy i boczek. Na wierzch każdego kwadratu ciasta wymieszać około 1 łyżeczki śmietany serowej. Top każdy z pomidorów połowę; posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn