Coromandel Lamb Curry

Coromandel Lamb Curry
Przepis Coromandel Jagnięcina Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1371 kalorii, 55g białka, oraz 118 g tłuszczu każdy. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka maku, pomidorów, mleka kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wysuszony kokosowy można śledzić to danie główne z Tropical treat jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Curry Z Jagnięciny, oraz Curry Z Jagnięciny.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Jasnożółty z zielonymi odcieniami. Pieprzny na nosie, nuty przypraw typowych dla Grüner Veltliner, aromatyczne zioła i żółte owoce. Gęsty i złożony na podniebieniu, obiecujący potencjał starzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn