Południowo-Zachodni Dip Kukurydziano-Serowy
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Południowo-zachodni Dip kukurydziano-serowy może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, zieloną cebulę, meksykański produkt serowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Dip Z Serem Pimento, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spuścić płyn z kukurydzy do rondla 2-quart.
Dodać ser; gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż się stopi.
Wymieszaj kukurydzę. Gotować do całkowitego ogrzania. Łyżka do miski.
Podawać z chipsami tortilla.