Wiązki Zielonej Fasoli
Wiązki zielonej fasoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka stylu Panko bułka tarta, sól, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. W małej misce, wymieszać bułkę tartą, sól i pieprz.
Dodać natkę pietruszki, skórkę cytryny i ser; dobrze wymieszać.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 4 szklanki wody i 1 łyżeczkę soli do wrzenia.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Masło płytkie naczynie do pieczenia. Ostudzoną fasolkę wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, posypać solą i pieprzem. Podzielić fasolkę szparagową na 4 równe wiązki. Na powierzchni roboczej ułóż 2 plastry prosciutto, aby lekko na siebie nakładały się. Top z 1 pęczek zielonej fasoli i zwinąć ostrożnie w prosciutto.
Umieścić w naczyniu do pieczenia. Powtórz z pozostałą prosciutto i fasolką szparagową. Lekko spłaszczyć wierzchołki wiązek; posypać polewą.
Piec około 10 minut lub aż dokładnie ogrzane i chrupiące.