Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem
Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jeśli masz połówki orzecha włoskiego, rukolę, miodowo-balsamiczny winegret i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem z sosem miodowo-balsamicznym, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Sałatka z jabłkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i saute 6 minut lub do miękkości. Wymieszać 2 łyżki. Miodowo-Balsamiczny Winegret.
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
Wymieszać rukolę, jabłko, grzyby i żądaną ilość miodu-balsamiczny Vinaigrette.
Przełożyć do naczynia i posypać prażonymi orzechami włoskimi i kozim serem.