Sałatka Z Pianki Morskiej
Sałatka z pianki morskiej to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mieszankę galaretki limonkowej, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Margarita Z Pianką Cadillac I Solą Morską, oraz Mocha Semifreddo z gorącą pianką mleczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzać 1 szklankę zarezerwowanego soku gruszkowego do wrzenia.
Wlać żelatynę limonkową do małej miseczki; mieszać do rozpuszczenia. Odstawić.
W dużej misce ubić serek śmietankowy z mlekiem, aż będzie gładki. Mieszamy w mieszaninie żelatyny. Schłodzić w lodówce, aż częściowo zgęstnieje, około 20 do 30 minut.
W małej misce rozgnieść gruszki, aż będą gładkie. Złożyć gruszki i ubić polewę do mieszaniny żelatyny.
Wlać do formy. Schłodzić do Ustawienia, około 2 do 3 godzin.
Zanurz formę w ciepłej wodzie przez około 5 sekund. Odwróć na talerz do serwowania