Sałatka z grillowanego steka z Poblano Vinaigrette
Sałatka z grillowanego steka z Poblano Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1128 kalorii, 40g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka miodu, liście szpinaku, pepery poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Grillowana kukurydziana Sałatka Poblano z Chipotle Vinaigrette, Kolacja: pieczona Poblano - Sałatka ziemniaczana z grillowanym stekiem, oraz Sałatka z grillowanego steka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść steki w płytkim naczyniu do pieczenia i przykryj sosem stekowym, marynuj przez 2 godziny, obracając raz. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, Julienne
2
Steki wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przez 3 do 4 minut z każdej strony na średnio rzadkie .
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Usuń i pozwól odpocząć.
4
Plastry cebuli i pomidorów posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill po obu stronach, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Umieść szpinak w dużej misce i wymieszaj z octem balsamicznym, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Szpinak podzielić na 4 duże Dania sałatkowe lub półmiski. Każdy stek pokroić w plastry grubości 1/2 cala i wachlarza na wierzchu szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.