Sałatka z grillowanego steka z Poblano Vinaigrette

Sałatka z grillowanego steka z Poblano Vinaigrette
Sałatka z grillowanego steka z Poblano Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1128 kalorii, 40g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka miodu, liście szpinaku, pepery poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Grillowana kukurydziana Sałatka Poblano z Chipotle Vinaigrette, Kolacja: pieczona Poblano - Sałatka ziemniaczana z grillowanym stekiem, oraz Sałatka z grillowanego steka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść steki w płytkim naczyniu do pieczenia i przykryj sosem stekowym, marynuj przez 2 godziny, obracając raz. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Steki wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przez 3 do 4 minut z każdej strony na średnio rzadkie .
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń i pozwól odpocząć.
4
Plastry cebuli i pomidorów posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill po obu stronach, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść szpinak w dużej misce i wymieszaj z octem balsamicznym, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Szpinak podzielić na 4 duże Dania sałatkowe lub półmiski. Każdy stek pokroić w plastry grubości 1/2 cala i wachlarza na wierzchu szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Udekoruj grillowanymi pomidorami i cebulą i skropić winegretem Poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Wymieszać w małej misce do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz poblanos, cebulę i sok z limonki w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Podczas pracy blendera powoli dodawać olej, aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać szpinak i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
10
Dodać miód i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami

Składniki

2(zima)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2Średnia żółta cebula, posiekanaszpinak niemowlęcy, umytyszpinak niemowlęcy, umyty2(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon11 funt cukinii,1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChrzan pospolityChrzan pospolity2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki2(zima)czysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek4pomidory śliwkowe pokrojone na półpomidory śliwkowe pokrojone na pół2pepery Poblano, pieczone, obrane i sadzonepepery Poblano, pieczone, obrane i sadzone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula680Orzechy dowolne (posiekane)steki rib eye każdy)steki rib eye każdy)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony biały pieprzSól i świeżo zmielony biały pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście szpinakuliście szpinaku1vidalia cebula, obrane i pokrojone w plastry grubości 1/2 calavidalia cebula, obrane i pokrojone w plastry grubości 1/2 cala11 funt cukinii,Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn