Sałatka z buraków z masłem migdałowym i gorgonzolą Bomboloni
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z buraków z masłem migdałowym i gorgonzolą Bomboloni może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, buraki bez zieleni, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków z pomarańczami i gorgonzolą, Spiralizowana Sałatka z buraków i szpinaku z gorgonzolą, oraz Sałatka z gruszek, buraków i Gorgonzoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiel migdały do pasty z czosnkiem, 1/4 łyżeczki soli i cayenne w robocie kuchennym. Przy włączonym silniku dodaj wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać jedwabistą pastę. Doprawić solą.
Buraki dusić w 3 cale wody w dużym rondlu, pokryte, do miękkości, o 30 protokół. Schłodzić w płynie, odsłonięty, około 30 minut, a następnie obrać i pokroić w 1/2-calowe kliny.
W misce ubić ocet i 1/2 łyżeczki soli, następnie ubić olej.
Dodaj szalotkę i szczypiorek i wymieszać z burakami.
Masło migdałowe podzielić na 6 talerzy i polać sałatką z buraków. Na każdą sałatkę nałożyć bombolon i lekko posypać solą morską.
Podaj Pozostałe bomboloni na boku.
* Masło migdałowe można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Sałatka z buraków, bez szczypiorku, można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przed podaniem wymieszać szczypiorek.