Sałatka z makaronem od A do Z może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz opcjonalne: oliwki, pomidorki koktajlowe, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z makaronem z muszli morskiej lub sałatka z makaronem Wheelie, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz O letniej sałatce z makaronem i o tym, dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą.
Instrukcje
1
Pokroić w plastry tofu 1/2 cala, i naciśnij każdy delikatnie między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Każdy kawałek pokroić w pół-calowe kostki.
3
Wymieszać marynatę z sosem sojowym, octem jabłkowym, wodą i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Potrójne, Przycięte
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Umieścić tofu do miski lub zip-lock plastikowej torbie i wlać marynatę nad nim. Pozostawić do marynowania przez co najmniej godzinę, do nocy, obracając lub mieszając tofu raz na jakiś czas, aby upewnić się, że wszystko dostaje pokryte. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj niewielką ilość soli, jeśli chcesz.) Gdy się zagotuje, wrzuć do niego szparagi i kawałki cukinii i blanszuj dokładnie 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Wyjąć je łyżką szczelinową do miski wypełnionej zimną wodą. Po ostygnięciu, dodać je do tofu. Użyj tego samego garnka wrzącej wody, aby ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy dotrze do etapu al dente, spuścić go w durszlaku i spłukać zimną wodą. (Należy uważać, aby nie rozgotować; chcesz, aby jeszcze trochę "ugryźć" do niego tak, że nie rozpadnie się w sałatce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę