Sałatka kukurydziana z konfetti

Sałatka kukurydziana z konfetti
Sałatka kukurydziana z konfetti może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 3 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2 g białka i 8 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką paprykę, kukurydzę ziarnistą, oliwki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 29%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z konfetti z chleba kukurydzianego, Sałatka z chipsami kukurydzianymi z konfetti i Sałatka z kukurydzianym konfetti z kuskusem.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj kukurydzę, oliwki, paprykę i rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
1 Funt Szynki Wiejskiej Kentucky, Pokrojonej W Drobną Kostkę1 Funt Szynki Wiejskiej Kentucky, Pokrojonej W Drobną Kostkę
Z Celofanowymi FalbankamiZ Celofanowymi Falbankami
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
2
Dodaj sos sałatkowy; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn