Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki greckiej. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zieleni mesclun, czosnek, ogórki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem, oraz Grecka sałatka warzywna z domowym greckim winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj ocet do blendera, wymień pokrywkę, włącz ją i przez rurkę zasilającą dodaj, 1 na raz, czosnek, pokruszony czerwony pieprz, sól i czarny pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę z oliwek w powolnym cienkim strumieniu. Odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić zielenie, oliwki i ogórki razem z wystarczająco dużo dressing do Płaszcz. Złożyć ser feta.