Sałatka Bibimbap może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać miód, musztarda dijon, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bibimbap, Bibimbap, oraz Bibimbap.
Instrukcje
1
Rozpal grilla na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Sos sojowy, olej sezamowy, 1 łyżeczka miodu, czosnek, imbir i 2 łyżki oleju rzepakowego połączyć w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Dodać grzyby, obrócić do płaszcza i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Cukinię posmarować 2 łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Usuń i pokrój je w poprzek na plasterki 1/4 cala. W tym samym czasie, grill grzyby, aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Usuń i pokrój je na cienkie paski.
7
Ocet ryżowy, sok z limonki, musztardę, 1 łyżkę miodu i 1/4 szklanki oleju rzepakowego ubić w dużej płytkiej misce i wymieszać przyprawy z solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Ryżowy
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.