Salsa Rabarbarowa
Rabarbar Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.07 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz jabłko, zieloną cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Chipotle Rabarbar Salsa, Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, oraz Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i wymieszać z rabarbarem; gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty do blanszowania.
Odcedzić w durszlaku ustawionym w zlewie i ostudzić.
Wymieszać razem schłodzony rabarbar, jabłko, zielona cebula, sok z limonki, miód, i pieprz jalapeno aż dokładnie połączone.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.