Salsa Pasta 'n' Beans to przepis bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański na 4 porcje. To danie główne ma 372 kalorie, 15 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 1,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu warzywnego, papryki, kolendry i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 80%. Wypróbuj Salsa Pasta 'n' Beans, Pastan e Fagioli con Salsicce (pastan i fasola z kiełbasą) i Pastan e Fagioli con Salsicce (pastan i fasola z kiełbasą), aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
1
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę i żółtą paprykę na oleju przez 3-4 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Zielona Papryka, Drobno Posiekana
(pakowany) Drobno Starty Parmezan
6 Szklanek Chłodnej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I Karczochów
2
Dodaj czosnek; gotuj 1-2 minuty dłużej lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
3
Wymieszaj fasolę, bulion, salsę i kminek. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5-6 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Salsa świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.