Salsa El Chico Fria

Salsa El Chico Fria
Przepis Salsa Fria El Chico może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 53 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pomidory, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser El Chico Enchiladas, Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico, oraz Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn