Salsa Cytrusowa

Salsa Cytrusowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać cytrusowe Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.87 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, chili, mandarynki miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salsa Cytrusowa, Salsa Cytrusowa, oraz Salsa Cytrusowa Ogórkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując na desce do krojenia z sokiem dobrze, odciąć i wyrzucić kończy grejpfruta, mandarynki, pomarańczy, krwi pomarańczy, cytryny i limonki. Za pomocą małego, ostrego noża, wyciąć skórki i błony zewnętrzne z owoców i wyrzucić. Wycisnąć dowolny sok z membran do miarki 1-szklanki i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
MandarynkaMandarynka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Pokrój owoce w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala, a następnie pokrój plastry w kostkę, odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Wlać sok ze studni deski do krojenia do szklanej miary; rezerwa dla skorupy orzechów podeszwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Pit, obrać i pokroić awokado. W misce delikatnie wymieszaj kostki cytrusowe, awokado, kumkwat, chili, miętę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn