Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać natto sajgonki spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Natto Soba, {wiosna} sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
1
Wymieszać natto z wodorostów i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Wodorosty Morskie
2
Dodaj Pakiety sosu sojowego i musztardy, które pochodzą z natto, lub użyć przypraw wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki