Ryż Z Dzikich Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu z dzikich grzybów. Ten przepis służy 12. Za $2.01 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 303 kalorii, 8G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka wywaru z kurczaka, grzybów shiitake, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Dziki Ryż Grzybowy, Dziki Ryż Grzybowy, oraz Dziki Ryż Grzybowy.
Instrukcje
Podgrzej 3 łyżki masła i 2 łyżki oleju na dużej patelni do smażenia na dużym ogniu.
Dodaj grzyby, dopraw solą i pieprzem do smaku i smaż na złoty kolor.
W średnim rondlu podgrzej pozostałe masło i olej na średnim ogniu, dodaj cebulę i gotuj do miękkości.
Dodaj ryż i wymieszaj, aby pokryć masłem i olejem.
Dodaj 6 szklanek wywaru, 1 łyżeczkę soli i borowiki w proszku, zagotuj, przykryj, zmniejsz ogień i gotuj, aż cały płyn się wchłonie. Dodać mieszankę grzybową, w razie potrzeby więcej wywaru i doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotuj do podgrzania, około 5 minut.