Ryż Kokosowo-Kolendrowy

Ryż Kokosowo-Kolendrowy
Ryż kokosowo-kolendrowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kolendrę, ryż instant, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ryż Kokosowo-Kolendrowy, Ryż Kokosowy Cilantro, oraz Mięta-Cilantro i ryż kokosowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ryż. Przykryć i odstawić 5 minut lub aż ryż będzie miękki. Wymieszaj skórkę limonki, sok i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn