Rybne Curry Z Pomidorami
Rybne Curry z pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $10.45 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili, kminku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry Z Czerwonej Ryby, Pieczona ryba z pomidorami, oraz Curry-crusted fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby umyć, obrać ze skóry i pokroić w dużą kostkę.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na małym ogniu.Podsmażamy cebulę, czosnek i kolendrę. mieszając do miękkości.
Dodać kminek, kurkuma i chili, mieszać przez minutę lub dwie, aby uwolnić smak.
Dodać wodę, sól, pomidory i Garam Masala i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory są pulpy, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sok z cytryny i umieść rybę w rondlu i gotuj delikatnie przez 5-6 minut.N. B. dodać dwa razy sos i zamrozić więc następnym razem wszystko, co musisz zrobić, to dodać ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio