Ryba Gefilte

Ryba Gefilte
Gefilte Fish to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to niedrogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Mieszanka selera, marchew, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryba Gefilte, Pieczona Ryba Gefilte, oraz Przepis Na Ryby Gefilte.

Instrukcje

1
Ryba filetowana; odstawić. Zawiń kości bezpiecznie w ściereczkę serową; umieść w garnku o pojemności 8 1/2 kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
StadoStado
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
GarnekGarnek
2
Dodaj pokrojoną cebulę, seler, marchew, 1 łyżkę soli, cukier i wodę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i dusić 30 minut. Odcedzić płyn; wyrzucić warzywa i kości. Pozostawić płyn do powrotu na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
3
Zmielić ryby; połączyć ryby, jajka, posiekany seler, cebula, marchew, Mączka z macy, pozostała sól i pieprz w dużej misce do mieszania; dobrze wymieszać. Kształt mieszanki ryb na podłużne paszteciki za pomocą 1/2 mieszanki szklanki na patty. Upuść paszteciki do gotującej się cieczy; przykryj i gotuj na małym ogniu 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
MarchewMarchew
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Niech ryba gefilte ostygnie całkowicie w płynie do gotowania; dokładnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Podawać z Czerwonym chrzanem, w razie potrzeby udekorować paskami marchwi i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia10
Magazyn