Rosemary Lamb Pot Roast z fasolą Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 45g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Crockpot Rosemary & Garlic Cannellini Beans, Pieczone w garnku golonki jagnięce z fasolą Cannellini, oraz Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Wyjmij jagnięcinę i warzywa z płynu do gotowania, połóż na talerzu i przykryj luźno folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Odtłuścić tłuszcz z wierzchu płynu i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
10
Zalać i wokół jagnięciny i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
Podawać na ciepło.
12
* Herbes de Provence to mieszanka suszonych ziół, zwykle w tym tymianku, rozmarynu, majeranku i pikantnego, dostępna w sekcji przypraw w większości supermarketów.