Red Onion Relish
Red Onion Relish może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, nasiona kminku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Grillowane steki z sosem cebulowym i cebulowym smakiem, oraz Cebula Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić cebulę i umieścić w 2-qt. szklana miska.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu do gorąca; dodać nasiona kminku, i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do tosty. Powoli wymieszać 1/2 szklanki wody, sok z cytryny i kolejne 3 składniki. Mieszać, aż brązowy cukier stopi się i mieszanina dochodzi do wrzenia.
Wlać czerwone plastry cebuli i odstawić na 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.