Red Onion Relish

Red Onion Relish
Red Onion Relish może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, nasiona kminku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Grillowane steki z sosem cebulowym i cebulowym smakiem, oraz Cebula Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić cebulę i umieścić w 2-qt. szklana miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu do gorąca; dodać nasiona kminku, i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do tosty. Powoli wymieszać 1/2 szklanki wody, sok z cytryny i kolejne 3 składniki. Mieszać, aż brązowy cukier stopi się i mieszanina dochodzi do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać czerwone plastry cebuli i odstawić na 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn