Ravioli Alfredo Z Groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ravioli Alfredo z groszkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, śmietana, pieczarkowe ravioli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj BLT Alfredo patelnia Ravioli, Ravioli Alfredo z karczochami, oraz Kurczak Alfredo Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj ravioli i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić ravioli.
Połączyć masło, śmietana i groszek w dużej patelni i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Dodaj ravioli, ser, gałka muszkatołowa i plusk zastrzeżonej wody do gotowania na patelni i wrzucić.
W razie potrzeby dodaj więcej wody do gotowania, aby rozrzedzić SOS. Doprawić solą i pieprzem. Podzielić na miski i top z pietruszką.
Zdjęcia Christopher Testani